PlayStation app: Ολόκληρος ο κόσμος του PlayStation στο χέρι μας με την ανανεωμένη εφαρμογή

PS app


Αν και έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικά χρόνια, με την έλευση του PS5 την προηγούμενη εβδομάδα, η Sony πραγματοποίησε μία ολοκληρωτική ανακαίνιση στην εφαρμογή του PlayStation για φορητές συσκευές, προσθέτοντας και αφαιρώντας μερικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα μετέτρεψε ολόκληρο το interface έτσι ώστε να ταιριάζει θεματικά με το νέο PS5. Ας δούμε μερικές από τις λειτουργίες του.

Mέσω του PS app, μπορούμε να συνομιλήσουμε με τους φίλους μας και γενικότερα να διαχειριστούμε πλήρως το προφίλ μας στο PlayStation, να τσεκάρουμε το ψηφιακό store και να δώσουμε εντολές στην κονσόλα μας. Το PS app μάς επιτρέπει να ανοίξουμε ή να κλείσουμε εξ αποστάσεως το PlayStation μας, να βάλουμε παιχνίδια ή άλλα apps να γίνονται download όσο δεν είμαστε εκεί και αν δεν έχουμε αρκετό αποθηκευτικό χώρο, μπορούμε να δώσουμε εντολή για διαγραφή παιχνιδιών από την μνήμη. Η εφαρμογή επιτρέπει και το άνοιγμα παιχνιδιών από απόσταση, ώστε να είναι όλα έτοιμα για gaming όταν θα γυρίσουμε στο σπίτι!

Τέλος, στις λειτουργίες του PS app έχει προστεθεί ένας ξεχωριστός χώρος για τις νέες ειδήσεις από τον κόσμο του PlayStation. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε νέα κυκλοφορία, καθυστέρηση, ανακοίνωση ή αλλαγή τίτλου, θα εμφανίζεται με μορφή άρθρου και στην επίσημη εφαρμογή της Sony.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: 50 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 και πάνω, iOS 12.2 και μετά 
Κατασκευαστής: PlayStation Mobile .Inc
Πηγή: PlayStation.com
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram