Bubble Shooter: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ή την 2η καραντίνα)

Bubble Shooter


Με γνώμονα το Bubble Trouble της δεκαετία του '90, το Bubble Shooter ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι, καινοτομώντας σε λίγους τομείς και κρατώντας την φόρμουλα του παρελθόντος απαράλλαχτη.

Το παιχνίδι δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, αλλά κυρίως προσοχή και είναι κατάλληλο σαν μέσο απασχόλησης/διασκέδασης κατά την διάρκεια αυτών των ανυπόφορα βαρετών διαδρομών με τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Το Bubble Shooter είναι πρακτικά ατελείωτο σε διάρκεια, αφού περιέχει πάνω από 3500 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζουν χαρακτηριστικά ώστε να κρατούν το ενδιαφέρον του παίκτη. Το παιχνίδι είναι δωρεάν για Android συσκευές, καλό θα ήταν όμως να αναφέρουμε πως περιέχει αρκετές διαφημίσεις, ειδικά μετά το πέρας των επιπέδων.  Άξιο αναφοράς είναι επίσης και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads, μαζί με ένα εκατομμύριο κριτικές που οριοθετούν το συνολικό σκορ στα 4.3 από τα 5 αστέρια.

Αν ψάχνετε κάτι, σύντομο και διασκεδαστικό για να σας κρατήσει απασχολημένους κατά την διάρκεια της καθημερινής σας ρουτίνας ή την καραντίνα, το Bubble Shooter ίσως είναι το παιχνίδι που ψάχνετε.

Έκδοση: 12.1.4
Μέγεθος: 23ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και πάνω
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram