Domino's Pizza: Το app της γνωστής πιτσαρίας για δωρεάν παραγγελίες

Domino's app



Η γνωστή αλυσίδα Domino's που ξεκίνησε στην Αμερική από το 1960, ήρθε και καθιερώθηκε και στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, με πάνω από 35 καταστήματα σε όλη την χώρα.

Στην εποχή που βασιλεύουν, ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες, οι οnline παραγγελίες με την χρήση εφαρμογών όπως το e-food και το Box, η αλυσίδα Domino's έχει επιλέξει να μην καταφύγει σε αυτές τις μαζικές πλατφόρμες και να κρατήσει το διαδικτυακό delivery στο δικό της "γήπεδο" με την δημιουργία και χρήση του προσωπικού της app.

Tο Domino's app είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάνουμε online παραγγελίες στα καταστήματα Domino's και είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS συσκευές. Η εφαρμογή λειτουργεί με τρόπο παραπλήσιο με αυτών του e-food και των άλλων app. Αρχικά πρέπει να κάνουμε εγγραφή και να προσθέσουμε την διεύθυνση μας και στην συνέχεια, η εφαρμογή βρίσκει αυτόματα το πλησιέστερο κατάστημα που μπορεί να μας εξυπηρετήσει. Φτιάχνουμε την παραγγελία μας και την αποστέλλουμε κανονικά στο κατάστημα.

Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά, η εφαρμογή της Domino's περιέχει έναν tracker, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το κατάστημα και μας ενημερώνει ζωντανά σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μας. Δηλαδή, μας ενημερώνει αν βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία του ψησίματος ή αν έχει φύγει από το κατάστημα και είναι καθ' οδόν. Επίσης, ένα έξτρα και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό κατ' εμέ, είναι η δυνατότητα προγραμματισμού της παραγγελίας μας, μπορούμε δηλαδή -αν το επιθυμούμε- να διαλέξουμε τι ώρα θέλουμε να φτάσει η παραγγελία σπίτι μας, ακόμα και αν την "στείλουμε" ώρες πριν!

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
ΚατασκευαστήςiProject Ltd.
Πηγή: Domino's
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram