Lingbe: Κάνουμε εξάσκηση σε ξένες γλώσσες μιλώντας δωρεάν με ντόπιους

Lingbe

Το Lingbe είναι μία ίσως πρωτοποριακή δωρεάν εφαρμογή που πιθανόν θα μας διασκεδάσει και ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να εξασκηθούμε στις ξένες γλώσσες.

Η εφαρμογή σαν χρήση είναι αρκετά απλή, στην αρχή διαλέγουμε από ποια χώρα είμαστε και τη μητρική μας γλώσσα, σε ποια γλώσσα θέλουμε να εξασκηθούμε και στη συνέχεια -όταν είμαστε έτοιμοι- μας βρίσκει κάποιον ντόπιο από την χώρα που επιθυμούμε ώστε να μιλήσει μαζί μας στο τηλέφωνο (μέσω ίντερνετ, δεν υπάρχουν τηλεφωνικές χρεώσεις) για ένα χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, μετά το πέρας της κλήσης, οι συνομιλητές, μας αποστέλλουν παρατηρήσεις και διορθώσεις.

Το όλο σύστημα βασίζεται πάνω σε πλασματικές χρηματικές μονάδες που υπάρχουν στην εφαρμογή. Οι κλήσεις για εξάσκηση με κάποιον ντόπιο κοστίζουν 10 μονάδες το λεπτό, ενώ οι κλήσεις για προσφορά βοήθειας σε άλλο χρήστη, αποφέρουν 2 μονάδες το λεπτό. Όταν δημιουργούμε το προφίλ μας στην αρχή, η εφαρμογή μας προσφέρει δωρεάν 100 μονάδες για να ξοδέψουμε. Με λίγα λόγια πρέπει να προσφέρουμε βοήθεια σε άλλους χρήστες, ώστε στην συνέχεια να έχουμε μονάδες να ξοδέψουμε για εμάς. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το Lingbe έχει πάνω από 500 χιλιάδες downloads στο Play Store.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: 70ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και πάνω, iOS 11.0 και πάνω
Κατασκευαστής: lingbe
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram