Nike app: Πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της μεγάλης εταιρείας με δωρεάν μεταφορικά

Nike app


H επίσημη εφαρμογή της Nike για Android και iOS συσκευές, όχι μόνο περιέχει πλήρη κατάλογο με τα διαθέσιμα προς αγορά προϊόντα της εταιρείας αλλά μας δίνει και την δυνατότητα να κάνουμε διαδικτυακές παραγγελίες, χωρίς χρέωση για μεταφορικά με παράδοση φυσικά στο σπίτι μας! 

Μάλιστα, με δημιουργία ενός προφίλ στην εφαρμογή, έχουμε πρόσβαση σε tracker και ιστορικό παραγγελιών, κρατήσεις πριν από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, ενώ η διαδικασία επιστροφής ενός αντικειμένου μπορεί να γίνει χωρίς την ύπαρξη απόδειξης.

Πέρα από τις παραγγελίες, η εφαρμογή προσφέρει μερικά πράγματα ακόμη. Καταρχάς, υπάρχει ειδικό τμήμα αφιερωμένο σε νέα από τον χώρο της άθλησης (ομαδικά ή ατομικά αθλήματα), αλλά και συμβουλές γυμναστικής από κορυφαίους αθλητές του χώρου. Παράλληλα, όλα τα νέα Nike προϊόντα ανακοινώνονται πρώτα στα media της Nike, πράγμα που σημαίνει πως οι χρήστες της εφαρμογής μαθαίνουν τα πάντα πρώτοι.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid εξαρτάται από την συσκευή, iOS 12.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Nike Inc.
Πηγή: Nike.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram