Premier League: Το επίσημο app του αγγλικού πρωταθλήματος έχει ό,τι χρειαζόμαστε

Premier League app


Ποιος θα περίμενε ότι το επίσημο app του αγγλικού πρωταθλήματος για Android και iOS συσκευές θα ήταν τόσο χρήσιμο και περιεκτικό! 

Ως βασικές λειτουργίες, η εφαρμογή παρουσιάζει μαζεμένα όλες τις τρέχουσες ειδήσεις της επικαιρότητας του πρωταθλήματος, από μεταγραφές και τραυματισμούς, μέχρι τοποθετήσεις διαιτητών και ποινές. Παράλληλα, υπάρχει τοποθετημένο το πρόγραμμα των αγώνων, με τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης του εκάστοτε παιχνιδιού, και φυσικά τις ενδεκάδες και τους πάγκους όταν αυτές γίνουν γνωστές στο κοινό. 

Επίσης, μπορούμε να βρούμε αναρτημένα τα video highlights από διάφορα παλιά μεγάλα match, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε στο Youtube, ενώ στο τέλος κάθε παιχνιδιού τα στατιστικά των παικτών και των ομάδων ανανεώνονται και μπορούμε να τα δούμε συνολικά, τόσο για την φετινή σεζόν, όσο και για τις προηγούμενες. Η εφαρμογή είναι τόσο πλήρης που περιέχει πληροφορίες ακόμα και για τις ομάδες υποδομής (π.χ. U21) του κάθε club!

Επιπρόσθετα, το Premier League app μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας Fantasy League με παίκτες από το πρωτάθλημα, αλλά το στοιχείο αυτό είναι προσβάσιμο μόνο με την εγγραφή μας στην εφαρμογή.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
ΚατασκευαστήςThe Football Association Premier League Ltd
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram