Ryanair app: Το δωρεάν app της αεροπορικής εταιρείας μας «λύνει» τα χέρια στην επιβίβαση

Ryanair


Η έλευση των smartphones και των εφαρμογών έχουν απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό πολλές πτυχές της ζωής μας. Μία από αυτή είναι τα αεροπορικά ταξίδια όπου η χρήση εφαρμογών έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην χρονοβόρα διαδικασία επιβίβασης στα αεροπλάνα.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της δωρεάν εφαρμογής της Ryanair περιστρέφεται γύρω από το check-in και την έκδοση του boarding pass. Πλέον με την χρήση της δεν χρειάζεται να μεταβαίνουμε στα αεροδρόμια πολλές ώρες πριν από την πτήση μας, καθώς το app έχει αυτοματοποιήσει την διαδικασία και μπορούμε να κάνουμε το check-in, 24 ώρες πριν την πτήση, μόνο με την χρήση του smartphone μας.

Με αυτόν τον τρόπο, το boarding pass εκδίδεται αμέσως, το εισιτήριο έρχεται με e-mail, ενώ επίσημο αντίγραφο του εισιτηρίου υπάρχει και μέσα στο ίδιο το app, το οποίο μπορεί να σκαναριστεί κανονικά από τα μηχανήματα του αεροδρομίου! Με λίγα λόγια όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την επιβίβαση στο αεροπλάνο υπάρχουν μέσα στην συσκευή μας, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλήσουμε τίποτα άλλο! Το boarding pass μάλιστα, εφόσον εκδοθεί, είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής χωρίς την χρήση δεδομένων ή wifi, καθώς αρκεί μόνο ένα screenshot του από το κινητό μας για να περάσουμε από τον έλεγχο!

Στα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά, το app περιέχει όλες τις πληροφορίες για την Ryanair, τα προϊόντα προς πώληση που διατίθενται κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ δίνεται και η δυνατότητα να κλείσουμε νέα πτήση, ξενοδοχείο και μεταφορικό μέσο.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Ryanair
Πηγή: Ryanair
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram