Super League Greece: Το επίσημο app του ελληνικού πρωταθλήματος ίσως σας εκπλήξει

Super League Greece


Δίχως χρονοτριβές η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έδωσε στην κυκλοφορία την επίσημη εφαρμογή της Super League, για Android και iOS συσκευές και είναι διαθέσιμη για download στα εκάστοτε ψηφιακά stores.

H εφαρμογή, αν και δεν είναι τόσο πλήρης όσο άλλες πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα αυτή της Premier League που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, περιέχει πρακτικά ό,τι χρειάζεται ο μέσος οπαδός.

Σε πρώτη πράξη, η εφαρμογή μάς παρουσιάζει το πρόγραμμα των μελλοντικών αγώνων (ημερομηνίες, ώρες γήπεδο), μαζί με τα αποτελέσματα, τα γκολ και γενικότερα όλες τις πληροφορίες των αγωνιστικών που μας πέρασαν, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένος χώρος για τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τις ομάδες του πρωταθλήματος, την ΕΠΟ και γενικά την διοργάνωση. Φυσικά, δεν γίνεται να λείπει ο βαθμολογικός πίνακας από την εφαρμογή αλλά και τα στατιστικά στοιχεία, μαζί με έξτρα πληροφορίες για την εκάστοτε ομάδα, όπως οι μεταγραφές, τα ποσοστά επιτυχίας σε ενέργειες των παικτών, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες. 

Όπως είθισται, οι πληροφορίες αυτές δεν είναι διαθέσιμες μόνο για τρέχουσα σεζόν, αλλά για όλες τις αγωνιστικές περιόδους μέχρι και το 2006. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά, η εφαρμογή της Super League περιέχει πληροφορίες και για τα τμήματα υποδομής των ομάδων της διοργάνωσης (K19, K17, K15).

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή    
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και πάνω, iOS 11.2 και πάνω
Πηγή: Super League Greece
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram