Yandex Mail - Εύκολη δημιουργία email και δωρεάν 10GB χώρος στο cloud

πως να φτιάξω email


Η Yandex, όπως σας είπαμε στα άρθρα των Yandex Search και Yandex Browser, είναι η Google της Ρωσίας. Αν κάτι λείπει για να ολοκληρωθούν όλα τα κομμάτια του παζλ, αυτό είναι η email υπηρεσία, το αντίστοιχο δηλαδή Gmail της Yandex.

Το παραπάνω φυσικά και υπάρχει και μάλιστα είναι καλύτερο από όσο θα περιμέναμε. Η διαδικασία δημιουργίας ενός Yandex Mail είναι αρκετά απλή. Αρκεί μία επίσκεψη στην σχετική ιστοσελίδα και έπειτα η συμπλήρωση των αντίστοιχων στοιχείων. Το Yandex Mail περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς από μία αντίστοιχη υπηρεσία. Ανάμεσά τους είναι ο έξυπνος διαχωρισμός των εισερχομένων μας σε mail από ανθρώπους και αυτοματοποιημένα, προγραμματισμός email για αποστολή σε συγκεκριμένο χρόνο, πλήρης παραμετροποίηση του γραφικού περιβάλλοντος. Εκτός αυτών, οι αντίστοιχες smartphone εφαρμογές για Android και iOS εγγυώνται την πρόσβαση στο inbox μας όταν είμαστε εκτός σπιτιού.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, κάθε χρήστης με την εγγραφή του κερδίζει 10GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud της Yandex.

Επισκεφθείτε την σελίδα: mail.yandex.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram