RandomStreetView - H ιστοσελίδα που μας “πετάει” σε έναν τυχαίο δρόμο του πλανήτη

RandomStreetView


Το RandomStreetView είναι μια εκπληκτική ιστοσελίδα με αέρα εφάμιλλο του Window Swap το οποίο σας έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο.

Η λειτουργία του είναι ιδιαίτερα απλή. Με την μετάβαση μας στην ιστοσελίδα, εκείνη μας «πετάει» κυριολεκτικά σε έναν τυχαίο δρόμο του κόσμου. Ο δρόμος μπορεί να είναι επαρχιακός, κεντρικός ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί ξαφνικά να βρεθούμε στο κέντρο του μεγαλύτερου εμπορικού δρόμου του Λος Άντζελες και αμέσως μετά μπορεί να μας πάει σε ένα παράδρομο ενός κατσικοχωριού της Ουκρανίας! 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το “Street View” των χαρτών της Google, για να μας παρουσιάσει τα διάφορα μέρη του κόσμου. Σε κάθε δρόμο που μας βγάζει η εφαρμογή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις λειτουργίες του “Street View”, δηλαδή μπορούμε να πάμε πάνω-κάτω στον δρόμο και να δούμε με στροφή 360 μοιρών. Φυσικά, μας δίνεται και η δυνατότητα να μεταβούμε άμεσα στον πλήρη χάρτη της περιοχής ή και να διαλέξουμε συγκεκριμένες χώρες στις οποίες θα μας πάει η ιστοσελίδα.

Το RandomStreetView δεν έχει δική του εφαρμογή στα ψηφιακά stores, παρ’ όλα αυτά, η ιστοσελίδα έχει mobile έκδοση για κινητά, που μάλιστα λειτουργεί πολύ καλύτερα από την έκδοση για PC.

• Πήγαινε στην ιστοσελίδα: RandomStreetView


Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram