World Radio Map: Η επική σελίδα με ραδιοφωνικούς σταθμούς απ' όλο τον κόσμο

World Radio Map

H σελίδα World Radio Map περιέχει μία αναλυτική λίστα για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπάρχουν στις πόλεις όλου του κόσμου! Η λίστα αυτή είναι προφανώς γεωγραφικά ταξινομημένη, με κριτήριο τις πόλεις. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να δούμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρα μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε την Ελλάδα στο χάρτη της ιστοσελίδας, ή στη λίστα και να πατήσουμε πάνω. 

Στη συνέχεια μας ανοίγει μία νέα σελίδα, με τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις. Στη προκειμένη, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ξάνθη, Ρόδο και Αλεξανδρούπολη.

Πατώντας πάνω σε μία από αυτές τις πόλεις μας ανοίγει μία νέα σελίδα που περιέχει όλους τους ραδιοφωνικού σταθμούς της πόλης με τις συχνότητές τους και τις αντίστοιχες διαδικτυακές τους σελίδες, μαζί με διάφορες άλλες πληροφορίες για την πόλη, όπως για παράδειγμα το που βρίσκονται τα κέντρα εκπομπής, σε τι υψόμετρο, φωτογραφίες και τα λοιπά.

Φυσικά, το World Map radio διαθέτει τον δικό του player για να μη φύγουμε από την ίδια τη σελίδα και να ακούμε άμεσα τους αγαπημένους μας σταθμούς. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες ισχύουν για όλες τις πόλεις του κόσμου που υπάρχουν στον χάρτη του World Map Radio.

• Επισκέψου τη σελίδα: World Radio Map


Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram