Άκουσε ένα βιβλίο - Μία απίθανη ιστοσελίδα με δεκάδες ελληνικά βιβλία για δωρεάν ακρόαση

ελληνικά mp3 βιβλία συλλογή


Το Akousenabiblio είναι μία απίθανη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στα audio books. Για όσους δεν ξέρουν, audio books ονομάζονται τα βιβλία σε μορφή ήχου, δηλαδή ένα αρχείο ήχου στο οποίο ο αφηγητής διαβάσει ένα βιβλίο. Πολλοί προτιμούν τα audio-books, για ακρόαση στο αυτοκίνητο, σε ταξίδια ή ακόμη και στο γυμναστήριο.

Στην Ελλάδα, τα audio books δεν έχουν, ακόμη, φτάσει τα επίπεδα αναγνώρισης που έχουν στο εξωτερικό, όμως σιγά σιγά ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με αυτά. Στο akousenabiblio, υπάρχει μια μεγάλη συλλογή audio books στα Ελληνικά, σε μορφή mp3. Ανάμεσα στα δεκάδες έργα που είναι διαθέσιμα θα βρείτε βιβλία του Παπαδιαμάντη, του Βίκτωρ Ουγκώ, μέχρι και παιδικά βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα, ή παραμύθια. Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων τα διαθέσιμα βιβλία είναι "κλασικά" δηλαδή ο δημιουργός τους έχει πεθάνει τουλάχιστον 70 χρόνια πριν.

Η Νάντια Παξινού, η φιλόλογος πίσω από την ιστοσελίδα, ανανεώνει συνεχώς τον κατάλογο των διαθέσιμων βιβλίων. Για συνεχή ενημέρωση όσον αφορά τις νέες προσθήκες, μπορείτε να ακολουθήσετε την επίσημη σελίδα του akousenabiblio στο Facebook.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: akousenabiblio.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram