O&O AppBuster - Διαγράψτε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft

Αφαίρεσε προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 11 και Windows 10


Κατά την διάρκεια εγκατάστασης των Windows 10/11 η Microsoft δεν εγκαθιστά μόνο το λειτουργικό σύστημα, αλλά και μια ολόκληρη σειρά πρόσθετων εφαρμογών, εκ των οποίων μερικές από αυτές μπορεί να μην μας είναι χρήσιμες.
Δυστυχώς όμως, πολλές από αυτές τις εφαρμογές δεν μπορούν να καταργηθούν εύκολα και θα πρέπει να παρέμβουμε πληκτρολογώντας διάφορες εντολές στο PowerShell για την απεγκατάσταση τους.
Ευτυχώς η εταιρία ανάπτυξης λογισμικών O&O έφτιαξε με τέτοια εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορέσουμε εύκολα να αφαιρέσουμε τυχόν προγράμματα που έχει εγκαταστήσει η Microsoft «με το έτσι θέλω».

Το O&O AppBuster είναι μια δωρεάν φορητή εφαρμογή με απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που μας επιτρέπει να καταργήσουμε αυτές τις εφαρμογές με μερικά βήματα.
Απλά επιλέγουμε την εφαρμογή ή τις εφαρμογές που θέλουμε να αφαιρέσουμε και έπειτα πατάμε στο κουμπί «Remove». Τόσο απλά! Επίσης, υπάρχει και μια ειδική λίστα με τα κρυμμένα (hidden) προγράμματα που δεν φαίνονται από τις ρυθμίσεις των Windows όταν πάμε να δούμε τις εγκατεστημένες εφαρμογές. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως εάν διαγράψουμε κατά λάθος μια εφαρμογή που πιστεύουμε ότι μας χρειάζεται, υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς.

Έκδοση: 1.1.1340
Μέγεθος: 1.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: O&O Software
Πηγή: oo-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram