ΑSOS: Η καλύτερη εφαρμογή για διαδικτυακά ψώνια

ASOS


Σε αντίθεση με την εφαρμογή της Nike που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, η Asos δεν μας παρουσιάζει μόνο μία συγκεκριμένη μάρκα ενδυμάτων ή αξεσουάρ, αλλά πάνω από 850 (!), μέσω της μεγάλης της βάσης δεδομένων.

Η εφαρμογή πραγματικά περιέχει τα πάντα, από μοντέρνα ρούχα και παπούτσια για άντρες και γυναίκες, μέχρι και πιο δυσεύρετα πράγματα όπως ρούχα εγκυμοσύνης, δώρα τεχνολογίας, τσάντες, προϊόντα περιποίησης και μέικ απ, πλεκτά, ενώ σχεδόν όλα τα αντικείμενα υπάρχουν και σε μεγάλα μεγέθη.

Το ASOS ανανεώνει καθημερινά τα προϊόντα που υπάρχουν στο ψηφιακό store. Για παράδειγμα σήμερα (ημέρα εγγραφής του άρθρου) έχουν προστεθεί πάνω από 500 νέα αντικείμενα στο store. Φυσικά, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε παραγγελίες μέσω της εφαρμογής για οτιδήποτε αντικείμενο βρούμε, καθώς εξυπηρετούνται πάνω από 240 χώρες, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα. 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η εφαρμογή έχει πάνω από 10 εκατομμύρια downloads στο Play Store, με 400 χιλιάδες κριτικές που την τοποθετούν στα 4.7 από τα 5 αστέρια.

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 5.0 και πάνω, iOS από 11.4 και πάνω
Κατασκευαστής: ASOS
Πηγή: ASOS Online Shop
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram