Best Similar - Μία απαραίτητη ιστοσελίδα για τους φίλους των ταινιών και σειρών

προτάσεις για ταινίες τι ταινία να δω

Ποια ταινία να δούμε σήμερα; Έχεις αποφασίσει να δεις μια ταινία με παρέα η μόνος αλλά έρχεται η ώρα της επιλογής. Εκεί άλλοι λένε διάφορες προτάσεις, άλλοι είναι της σχολής όχι σε όλα, άλλος χάνεται από τις αμέτρητες επιλογές.

Η λύση είναι απλή και βρίσκεται στο Best Similar. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Οι βασικές τις λειτουργίες είναι τρεις.

Η πρώτη είναι μια έτοιμη λίστα ταινιών που το Best Similar μας προτείνει. Η λίστα έχει προτάσεις για διάφορα γούστα και ανανεώνεται αρκετά συχνά. Η δεύτερη λειτουργία περιγράφεται και στο όνομα της σελίδας. Μέσω αυτής αφού γράψουμε τον τίτλο μιας ταινίας ή σειράς που ήδη έχουμε δει και μας άρεσε, η σελίδα θα μας προτείνει την επόμενη, μια ταινία που θα έχει κοινά στοιχεία με αυτή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως οι ταινίες θα είναι "ίδιες", αλλά ότι ένας που του αρέσει η Χ ταινία έχει πολλές πιθανότητες να του αρέσει και η Υ.

Τέλος, η τρίτη λειτουργία έχει πιο ευρύ χαρακτήρα. Αναζητούμε ταινίες ή σειρές ανάλογα με το θέμα τους, τα συναισθήματα που προκαλούν η ακόμη και τη πόλη στην οποία διεξάγονται. Αν θες να ψάξεις ταινίες γυρισμένες στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι ή στην Ρώμη, αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: bestsimilar.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram