Chess Tactics Pro: Δωρεάν εφαρμογή με απαιτητικούς σκακιστικούς γρίφους

Chess Tactics Pro

Σε αντίθεση με την εξαιρετική εφαρμογή του Chess.com που πρόσφερε πέρα από τα διάφορα modes και τη δυνατότητα να παίζουμε online, το Chess Tactics Pro ειδικεύεται μόνο στους σκακιστικούς γρίφους.

Μέσα στην εφαρμογή θα βρούμε 300 συνολικά γρίφους που μπορούν να παιχτούν και χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, εκ των οποίων οι 150 είναι εύκολης δυσκολίας, οι 100 μέτριας και 50 δύσκολους γρίφους που απαιτούν πολλές κινήσεις και στρατηγική. Οι developers αναφέρουν πως κάθε σκακιστικό puzzle είναι υψηλής ποιότητας και έχει μόνο μία και μοναδική λύση.

Πέρα από τους 300 ξεχωριστούς γρίφους, και έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο, τότε καθημερινά η εφαρμογή ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τα λεγόμενα “Puzzles of the Day”. Δηλαδή, καθημερινά θα έχουμε έξι νέα και διαφορετικά puzzles (δύο για κάθε επίπεδο δυσκολίας) για να λύσουμε, τα οποία φυσικά αλλάζουν συνεχώς. 

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid από 4.1 και πάνω, iOS από 11 και πάνω
Κατασκευαστής: LR Studios
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram