Chordu - Βρες συγχορδίες από άπειρα γνωστά τραγούδια

free chords for piano guitar chordu site app


Το Chordu είναι μία απίθανη web εφαρμογή την οποία θα λατρέψουν οι φίλοι της μουσικής. Μέσα στο Chordu υπάρχουν καταχωρημένες αμέτρητες συγχορδίες από πολλά γνωστά ή μη μουσικά κομμάτια.

Χρησιμοποιώντας τις συγχορδίες μπορούμε να μάθουμε να παίζουμε εκατομμύρια αγαπημένα μουσικά κομμάτια. Συγχορδίες για κιθάρα, πιάνο, ουκελέλε και μαντολίνο είναι αυτές που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα το όργανο που παίζουμε για κάθε κομμάτι σε απλή ή πιο αναλυτική μορφή. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματο scroll όταν παίζουμε, ενώ το Chordu θα μας κάνει προτάσεις για τραγούδια κοντά στα γούστα μας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει η επιλογή «Transpose» για να αλλάζουμε αυτόματα την κλίμακα του εκάστοτε κομματιού ενώ μπορούμε να επιλέξουμε να παίζεται το κομμάτι πιο αργά ώστε να το μάθουμε πιο εύκολα. Αν θέλουμε όλα αυτά να μη τα κάνουμε online, μας δίνεται η δυαντότητα με το πάτημα ενός κουμπιού, να κατεβάσουμε την ταμπλατούρα του κομματιού που θέλουμε σε PDF έγγραφο. 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεράστια βάση του Chordu αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την mobile εφαρμογή του για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: chordu.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram