CPU X - Μαθαίνουμε τα πάντα για το smartphone μας και αν αυτό λειτουργεί σωστά

android εφαρμογή χαρακτηριστικά κινητού πληροφορίες smartphone


Το CPU X είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android που εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες για τη συσκευή μας και όχι μόνο. Εγκαθιστώντας το μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή του κινητού μας, το chip των γραφικών, το μέγεθος της μνήμης RAM ή ακόμη και τους αισθητήρες της κάμεράς μας.

Ταυτόχρονα το CPU-X εμφανίζει πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας της συσκευής μας και την ταχύτητά φόρτισής της. Εκτός των παραπάνω, χρήσιμη είναι και η δυνατότητα μέτρησης της ταχύτητας της σύνδεσής μας στο διαδίκτυο.  Οι λειτουργίες του CPU-X δεν σταματούν όμως εδώ, αφού έχει διάφορα εργαλεία για να δοκιμάσουμε τους αισθητήρες της συσκευής μας, το ηχείο, τον φακό, τις θύρες ακουστικών κα φόρτισης, το μικρόφωνο και πολλά ακόμη. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε έλεγχο σε μία συσκευή για να βεβαιωθούμε για την λειτουργία της.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η κατηγορία των εργαλείων, αφού η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο χάρακα, πυξίδα και αλφάδι. Τέλος, η λειτουργία αναζήτησης συσκευών, μπορεί να μας ενημερώσει για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά ενός άλλου smartphone.

Έκδοση: 3.2.5
Μέγεθος: 13 MB
Λειτουργικό σύστημα:Android
Κατασκευαστής: Adalve Technologies
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram