Dauntless - Ένα φανταστικό action rpg παιχνίδι για να παίξετε με παρέα σε υπολογιστή ή κονσόλα

dauntless free pc game windows ps4 xbox action rpg

Το Dauntless είναι ένα free to play παιχνίδι, από την Phoenix Labs, ένα studio από τον Καναδά με ιδρυτικά μέλη που προέρχονται από την Riot Games, του γνωστού League of Legends. Σε αντίθεση με το τελευταίο, το Dauntless ανήκει σε ένα τελείως διαφορετικό είδος, αυτό τον online action-rpg.

Οι παίκτες τοποθετούνται σε έναν φανταστικό κόσμο με διάσπαρτα μεγάλα τέρατα, τα οποία έχουν στόχο να σκοτώσουν. Ρίχνοντας ολοένα και περισσότερα τέρατα, ο παίκτης αποκτά πρόσβαση σε καλύτερο εξοπλισμό και αναβαθμίσεις, τα οποία του επιτρέπουν να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα "Behemoths", όπως ονομάζονται.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού είναι φυσικά το co-op, δηλαδή ο παίκτης μπορεί να παίξει με έως και τρία άλλα άτομα. Το καλοδουλεμένο gameplay με combos και η απαίτηση για συνεργασία μεταξύ της ομάδας, εκτοξεύουν το παιχνίδι και εγγυώνται την διασκέδαση. Παράλληλα το κυνήγι του καλύτερου εξοπλισμού μπορεί εύκολα να σας κολλήσει μαζί του, όπως συμβαίνει και με τίτλους όπως το Destiny και το World of Warcraft. Φυσικά, για τους πιο μοναχικούς παίκτες υπάρχει η επιλογή να δοκιμάσουν την τύχη τους μόνοι, απέναντι στα τέρατα..

Η εύρεση καλής παρέας στο Dauntless δεν είναι κάτι δύσκολο. Πρώτον γιατί το παιχνίδι είναι δωρεάν και δεύτερον γιατί είναι διαθέσιμο σε σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να παίξετε Dauntless, στον υπολογιστή σας, σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch!

Κατασκευαστής: Phoenix Labs
Πηγή: playdauntless.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram