CRSED: F.O.A.D. - Ένα διαφορετικό δωρεάν Battle Royale για PC

CRSED: F.O.A.D.

To CRSED: F.O.A.D. είναι ένα "τρελιάρικο" δωρεάν Battle Royale, με οπτική πρώτου ή τρίτου προσώπου, με κάποια έξτρα Hero Shooter στοιχεία (όπως υπερδυνάμεις και διαφορετικοί ήρωες) εμπνευσμένα από παιχνίδια τύπου Overwatch, που το κάνουν να διαφέρει λίγο από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά παιχνίδια του είδους.

Τα δύο μεγάλα προτερήματα του παιχνιδιού, στα οποία βασίζεται και η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης, είναι η ύπαρξη ενός ρεαλιστικού οπλοστάσιου, αλλά και ο συνδυασμός του Battle Royale με όλα τα χαρακτηριστικά του είδους (μεγάλοι χάρτες, loot σύστημα, οχήματα και Dark Zone), με τους διαφορετικούς χαρακτήρες και τις υπερδυνάμεις των Hero Shooters.

Το δημιούργημα της Λετονικής Darkflow Software κυκλοφορεί στο Steam από το τέλος του 2018 υπό το όνομα Cusine Royale, παρ' όλα αυτά μετά από ένα μεγάλο update, αλλά και χάρη στις διαδοχικές κυκλοφορίες τόσο στο Epic Games Store, όσο και στις κονσόλες (δωρεάν η trial έκδοση), το παιχνίδι μετονομάστηκε σε CRSED: F.O.A.D. (σκέτο CRSED στο PlayStation) και ουσιαστικά ξανά κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020. 

Μέγεθος: 6 GB
Κατασκευαστής: Darkflow Software
ΠηγήGaijin Distribution KFT
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram