Τρεις δωρεάν ιστοσελίδες για επεξεργασία εγγράφου PDF

Τρεις δωρεάν ιστοσελίδες για επεξεργασία εγγράφου PDF


Συνήθως όταν μετατρέπουμε ένα έγγραφο σε PDF, αυτό αυτομάτως σηματοδοτεί και το γεγονός ότι έχουμε τελειώσει με τις τροποποιήσεις και το έγγραφο είναι έτοιμο για παράδοση. Παρ’ όλα αυτά, μερικές φορές είτε προκύπτει μία έκτακτη ανάγκη, είτε χάνουμε το αρχικό έγγραφο, απαιτείται η επίπονη διαδικασία τροποποίησης του PDF.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τρεις ιστοσελίδες που παρέχουν διάφορα εργαλεία που μας επιτρέπουν να τροποποιούμε και γενικότερα να παρεμβαίνουμε σε έγγραφα PDF. Σε όλες τις παρακάτω ιστοσελίδες απαιτείται το upload του εγγράφου PDF.

Μία ιστοσελίδα “πολυεργαλείο” στην οποία μπορούμε να μετατρέψουμε τα PDF μας σε άλλα format, όπως κείμενο word, excel, power point και ακόμα να προσθέσουμε την προσωπική μας υπογραφή, να τα κλειδώσουμε και να τα ξεκλειδώσουμε. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστούμε τα PDF, ζωγραφίζοντας πάνω σε αυτά ή και προσθέτοντας σημειώσεις και υπογραμμίσεις με μαρκαδόρο. Στη δωρεάν έκδοση, δικαιούμαστε μέχρι 2 upload εγγράφων την ημέρα. 

To Good Annotations δεν προσφέρει μετατροπές για τα έγγραφα PDF, αλλά είναι πιο εύχρηστο και δίνει περισσότερες επιλογές στο κομμάτι της επεξεργασίας του εγγράφου. Με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορούμε να προσθέσουμε εικόνες, σημειώσεις, σχήματα και φυσικά να ζωγραφίσουμε πάνω στο PDF. Στη δωρεάν έκδοση, υπάρχει η προσθήκη Watermark αλλά και η επξεργασία μέχρι και 5 εγγράφων. 

Τέλος, το PDF Bob προσφέρει λειτουργίες εφάμιλλες με αυτές του Smallpdf. Μέσω του συγκεκριμένου Web app, μπορούμε πρσθέσουμε/αφαιρέσουμε κείμενο και σελίδες αλλά και να συγχωνεύσουμε σελίδες και αρχεία PDF. Μπορούμε επίσης να κάνουμε σημειώσεις και υπογραμμίσεις, κωδικούς προστασίας και φυσικά να ζωγραφίσουμε και να βάλουμε σχήματα.

Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram