Αριθμομηχανή - Το κομπιουτεράκι της Google δεν πρέπει να λείπει από κανένα smartphone

δωρεάν εφαρμογή για android google free

Από τις πρώτες εφαρμογές που υπήρξαν σε κινητά, πριν ακόμη καν αυτά μπορέσουν να χαρακτηριστούν smart, ήταν αυτή της αριθμομηχανής. Η ανάγκη για γρήγορους υπολογισμούς οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε ήταν μεγάλη. Για αυτό μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι έχουμε μία αντίστοιχη εφαρμογή εγκατεστημένη στην συσκευή μας.

Η Google, ο τεχνολογικός κολοσσός που βρίσκεται πίσω από το Android, έχει αναπτύξει την δική της εφαρμογή αριθμομηχανής. Η Αριθμομηχανή της Google είναι φυσικά δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Android smartphone ή tablet. Με αυτή μπορούμε να κάνουμε από μικρούς και γρήγορους υπολογισμούς, μέχρι σύνθετες μαθηματικές πράξεις. 
 
Η εφαρμογή υποστηρίζει λογαρίθμους και έχει ενσωματωμένες τριγωνομετρικές και λογαριθμικές συναρτήσεις. Ταυτόχρονα, εκτός του ότι εκτελεί τις πράξεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς της πληκτρολογούμε, κρατάει ιστορικό με τους τελευταίους μας υπολογισμούς. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης ενός αποτελέσματος στη μνήμη, με τις λειτουργίες MS, M+ και M- που συναντάμε και σε κομπιουτεράκια.

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας εντελώς δωρεάν, μέσω του παρακάτω συνδέσμου που οδηγεί στην σελίδα της στο Google Play Store.

Έκδοση: 7.8
Μέγεθος: 2.6MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram