Gregory’s eorder: Το όχι και τόσο πετυχημένο app της αλυσίδας Γρηγόρης

Gregory’s eorder


Στο σημερινό άρθρο θα παρουσιάσουμε το app μίας ακόμα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων εστίασης, των μικρογευμάτων Γρηγόρης, το οποίο σε αντίθεση με το εξαιρετικό app για διαδικτυακές παραγγελίες της αλυσίδας Coffee Island, φαίνεται να «χάνει» στα σημεία.

Οι λειτουργία του είναι πάνω-κάτω η αναμενόμενη για μία εφαρμογή αυτού του είδους. Aρχικά πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμό (μπορεί να γίνει και μέσω Facebook), να προσθέσουμε την διεύθυνσή μας και στην συνέχεια μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία μας, αφού πρώτα διαλέξουμε τι θέλουμε, από τον κατάλογο των προϊόντων.

Απλά και βασικά πράγματα μέχρι στιγμής, παρ' όλα αυτά η εφαρμογή έχει μόλις 3.3 στα 5 αστεράκια τόσο στο Play Store, όσο και στο app Store της Apple. Με μία σύντομη ματιά στις αρνητικές κριτικές κυρίως, φαίνεται πως η εφαρμογή αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα σε πολύ συγκεκριμένους τομείς. 

Τα πιο βασικά σφάλματα φαίνεται να επικεντρώνονται στο check out, όπου μερικοί χρήστες αναφέρουν πως είτε η εφαρμογή στέλνει την παραγγελία τους σε πολύ μακρινό κατάστημα, ενώ υπάρχει κάποιο πλησιέστερο κοντά τους, είτε πως τους αλλάζει την παραγγελία (π.χ. την ζάχαρη στον καφέ) από μόνο του. Γενικότερα φαίνεται να υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το σύστημα GPS, καθώς άλλοι χρήστες αναφέρουν πως δεν τους εμφανίζει κανένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας τους, ενώ υπάρχουν αρκετά σημεία Γρηγόρης.

Προβλήματα εμφανίζονται και κατά την διάρκεια του "Log In" (ακόμα και μέσω Facebook) με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως η εφαρμογή δεν δέχεται τα στοιχεία τους, ενώ με τα ίδια στοιχεία οι ίδιου χρήστες συνδέονται κανονικά στην ιστοσελίδα του Γρηγόρη.

Η εφαρμογή πάντως πήρε ένα νέο μεγάλο update τον Οκτώβριο που μας πέρασε, οπότε ίσως κάποια από αυτά τα bugs να έχουν διορθωθεί. Αναμένουμε λοιπόν και την δική σας κριτική.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 5.0 και πάνω, iOS 11.0 και πάνω 
Κατασκευαστής: Gregorys S.A.
Πηγή: Gregorys eOrder
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram