My Coffee Island app: H δωρεάν εφαρμογή για παραγγελίες από την αλυσίδα Coffee Island

Coffee Island


Όπως σας είχαμε παρουσιάσει και στο παρελθόν σε προηγούμενο άρθρο για την αλυσίδα καταστημάτων Domino’s, έτσι και τα Coffee Island έχουν επιλέξει να κατασκευάσουν την δική τους εφαρμογή για τις διαδικτυακές παραγγελίες.

Η εφαρμογή των Coffee Island λειτουργεί όπως και οι περισσότερες εφαρμογές για διαδικτυακό delivery. Υπάρχει πλήρες μενού των προϊόντων της αλυσίδας, με όλα τα είδη του καφέ και ανάλογα την τοποθεσία μας, μας προτείνονται τα πλησιέστερα καταστήματα εξυπηρέτησης για να παραγγείλουμε. 

Στο My Coffee Island app υπάρχει και σύστημα πόντων (αντίστοιχο με αυτό του Box), κατά το οποίο κερδίζουμε πόντους με τις παραγγελίες μας και μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε μέσω εκπτωτικών κουπονιών αργότερα σε προϊόντα. Παράλληλα, εκτός του delivery, το app μας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσουμε την παραγγελία μας με take away. Δηλαδή, να στείλουμε διαδικτυακά μία παραγγελία, και να περάσουμε μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα από το κατάστημα και να την παραλάβουμε. 

Δίνουμε bonus points στα Coffee Island καθώς μετά το πρώτο download της εφαρμογής, υπάρχει έτοιμο tutorial εκμάθησης, το οποίο σε τέσσερα σύντομα και κατανοητά βήματα αναλύει και εξηγεί όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής στον χρήστη. Γενικότερα είναι εμφανές ότι έχει γίνει σοβαρή δουλειά, τόσο στην ανάπτυξη της εφαρμογής, όσο και στην κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας. Μπράβο Coffee Island!

Aλήθεια, το γνωρίζατε ότι: Τα Coffee Island ιδρύθηκαν για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1999; Πλέον υπάρχουν πάνω από 400 καταστήματα, τρία εκ των οποίων βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Ντουμπάϊ. 

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.1 και πάνω, iOS από 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Coffee Island
Πηγή: Coffee Island
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram