The Wolf Among Us: Δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του αριστουργηματικού interactive drama (Android και iOS)

The Wolf Among Us

Bραβευμένο για την θρίλερ ατμόσφαιρα και πλοκή του (με πολύ δράση, μυστήριο και επικό plot twitst), το The Wolf Among, είναι βασισμένο σε μία εξίσου δημοφιλής σειρά βιβλίων comics, ονόματι Fables. Η ιστορία θέλει τα πλάσματα του παραμυθιού να βρίσκονται πλέον μακριά από τον κόσμο του παραμυθιού και της μαγείας. Στην Νέα Υόρκη, καλούνται να ζήσουν με διαφορετικούς όρους, καθώς παλεύουν για την επιβίωσή τους. Μία ανατριχιαστική δολοφονία, θα φέρει τον σερίφη Bigby (ο Κακός Λύκος) μπροστά από δυσάρεστες αποκαλύψεις για την κοινωνία των Fables.

Το The Wolf Among Us, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια της χρεωκοπημένης πλέον Telltale Games, αποτελεί ένα interactive drama με πέντε συνολικά επεισόδια, διάρκειας gameplay 2.5 ωρών έκαστο, με το πρώτο επεισόδιο να δίνεται δωρεάν σε Android και iOS συσκευές και τα υπόλοιπα τέσσερα να πωλούνται ξεχωριστά ή όλα μαζί σε εκπτωτικό πακέτο. 

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android από 2.3.3 και πάνω, iOS 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Telltale Games
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram