«UnboxPlayers GR» - Ελληνικό κανάλι στο Youtube με αυθεντικό περιεχόμενο

UnboxPlayers GR - Ελληνικά Unboxing και συζητήσεις για Games

Το «UnboxPlayers GR» είναι νέο ελληνικό κανάλι στο youtube, που παρά τον ερασιτεχνισμό του στις τεχνικές λεπτομέρειες των βίντεο, παράγει όμορφο και «ζεστό» περιεχόμενο που κερδίζει το ενδιαφέρον του θεατή.
Μέσα από ένα παρεϊστικό στυλ, οι UnboxPlayers (Δημήτρης, Άρης και Γιάννης) παρουσιάζουν διάφορα gadgets και προϊόντα τεχνολογίας χωρίς την έγνοια των εταιριών, διότι είναι προϊόντα που αγοράζουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους, και πριν τα ανοίξουν μόνοι τους, λένε να κάνουν ένα πέρασμα από το youtube, για να τα δούμε και εμείς, έτσι απλά, όπως κάνουν οι φίλοι. 

 Δεν κάνουν όμως μόνο unboxing προϊόντων τεχνολογίας. Όπως θα παρατήρησες, μετά το Unbox...είναι και Players, δηλαδή μοιράζονται μαζί μας gaming εμπειρίες από το άλλο αγαπημένο τους χόμπι, που είναι η ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια. 

Έτσι, «γεννήθηκαν» τέσσερις (4) βασικές κατηγορίες, οπου στα «Reviews-Unboxing» θα βρεις βίντεο από παρουσιάσεις και unboxing προϊόντων τεχνολογίας, στο «Μουχαμπέτι» και στο «Live Shows» θα απολαύσεις ζωντανές συνομιλίες με διάφορα θέματα που αναπτύσσουν κυρίως γύρω από την Gaming κουλτούρα, παρέα με φίλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, και μια ακόμα σειρά (η αγαπημένη μου) με τίτλο «εγώ κ εγώ», όπου όπως αναφέρει ο Δημήτρης:
 «...έχει ως σκοπό την παρουσίαση με την δική μας μάτια, της «μάχης» που γίνεται μέσα μας, μεταξύ του εγώ και του υπέρ εγώ, κατά την διαδικασία λήψης μιας απόφασης, είτε αυτή είναι μικρή ,είτε μεγάλη, έτσι ώστε να φτάσουμε στο πιο ορθό για εμάς αποτέλεσμα».

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους του αναγνώστες του dwrean.net. Με τον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα μπορείς να κάνεις subscribe στο κανάλι τους:  Εγγραφή στο κανάλι των UnboxPlayers GR


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram