Uno!: Το γνωστό καρτοπαίχνιδο μετατράπηκε σε δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS αλλά με περιορισμούς

Uno!

Καλά ακούσατε, πλέον μπορείτε να παίξετε δωρεάν Uno μέσω της επίσημης εφαρμογής της Mattel για Android και iOS συσκευές, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Kαταρχάς, η εφαρμογή περιέχει αρκετά πράγματα, πέρα από το κλασικό Uno παιχνίδι, όπως για παράδειγμα 2v2 και άλλα modes, οnline τουρνουά και events, καθώς και την δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας διαδικτυακό δωμάτιο και να καλέσουμε τους φίλους μας.

Δυστυχώς, ολόκληρη η εφαρμογή περιτριγυρίζεται γύρω από κάποια χρυσά νομίσματα τα οποία τα χρησιμοποιούμε κάθε φορά που παίζουμε ένα match (ή και κατά την διάρκεια του match) και για να τα προμηθευτούμε, μπορούμε είτε να τα αγοράσουμε με πραγματικά λεφτά, ή να τα μαζέψουμε σιγά-σιγά, πράγμα που σημαίνει πως πολλές φορές θα βρισκόμαστε στην δυσμενής θέση να μην μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι, επειδή δεν μας φτάνουν τα χρυσά νομίσματα. 

Πολλοί χρήστες αναφέρουν μάλιστα στις κριτικές τους, πως αρκετές φορές το παιχνίδι εσκεμμένα τους ώθησε στο να χάσουν όλα τους τα χρυσά νομίσματα και να αναγκαστούν να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για να συνεχίζουν να παίζουν. Πλησιάζουμε την εφαρμογή λοιπόν με προσοχή και δυσπιστία.

Έκδοση: Εξαρτάται από την έκδοση
Μέγεθος: Εξαρτάται από την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.4 και πάνω, iOS 9.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Mattel163 Limited
Πηγή: Uno.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram