Window Swap: Ανοίγουμε ένα διαδικτυακό παράθυρο σε όλες τις πόλεις του κόσμου

Window Swap

To Window Swap μάς επιτρέπει μέσω του διαδικτύου να αγναντεύουμε την θέα από το παράθυρο ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα ξεκίνησε σαν ένα πρότζεκτ καραντίνας, με την λογική ότι "αφού δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε και γενικότερα να βγούμε από το σπίτι, ας μοιραστούμε/χαζέψουμε όλοι μαζί την θέα που έχουμε από τα σπίτια μας" αλλά γρήγορα το όλο εγχείρημα έγινε viral και το Window Swap μετατράπηκε σε κανονική ιστοσελίδα.

Οι χρήστες στέλνουν ένα δεκάλεπτο οριζόντιο βίντεο ( HD) από την θέα του παραθύρου τους και η ομάδα πίσω από την ιστοσελίδα τα αξιολογεί και τα ανεβάζει. Τα βίντεο στέλνονται από διάφορους χρήστες μέσω του διαδικτύου και απ' όλο τον κόσμο, έτσι στο Window Swap μπορεί την μία στιγμή να χαζεύουμε τους ουρανοξύστες στο κέντρο του Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μετά από ένα κλικ να βρεθούμε στην χιονισμένη Μόσχα ή στο Τόκυο της Ιαπωνίας. 

Τα διαφορετικά βίντεο είναι πραγματικά ανεξάντλητα και αυτό το γεγονός κάνει την περιήγηση μέσω του Window Swap ακόμα πιο συναρπαστική! Υπάρχουν επίσης και βίντεο από την Ελλάδα! Κατά την περιήγησή μου στην ιστοσελίδα, βρήκα ένα παράθυρο από τα Καλάβρυτα! Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως τα διαδικτυακά παράθυρα, ανανεώνονται με νέα με την πάροδο του χρόνου. με το πέρασμα του χρόνου ανανεώνονται.

Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram