10+1 πράγματα που δεν ήξερες για το dwrean.net και τον ιδρυτή του

11 πράγματα που δεν ήξερες για το dwrean.net


Μιας και είμαστε πλέον μια μεγάλη παρέα και αρκετός κόσμος βλέπει τα άρθρα μας, θέλω να σου γράψω κάποια πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για το dwrean.net και εμένα. Σε μερικούς μπορεί να είναι αδιάφορο αλλά υπάρχουν αναγνώστες που μας παρακολουθούν χρόνια με σταθερή καθημερινή παρουσία και έχουν εκφράσει το θαυμασμό τους για το περιεχόμενο του site μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: 

1. Το dwrean.net, σε λίγους μήνες θα κλείσει 15 χρόνια ζωής, δημιουργήθηκε την 14 Ιουνίου 2009! 👊

2. Το dwrean.net ξεκίνησε ως ένα απλό blog και για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας δεν υπήρχε ούτε αγορασμένο domain name, η κατάληξη του site μας ήταν dwrean.blogspot.com.😮
Ήμασταν και παραμένουμε να είμαστε στην blogger (κατά πολλούς blogspot) της Google.

3. Έχουν περάσει αρκετοί συντάκτες από το dwrean.net, άλλοι για λίγο άλλοι για περισσότερο χρονικό διάστημα αλλά κατά βάση, το site μας διαχειρίζεται από 1-2 άτομα. Αυτή τη στιγμή γράφω μόνο εγώ. Δες ποιοι έχουν αρθρογραφήσει στο site μας.

4. Το dwrean.net ξεκίνησε απλά ως προσωπικό χόμπι και ουδέποτε περίμενα πως θα φτάσει σε σημείο να μιλάμε για χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες.

5. Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, ένας απλό απολυτήριο Γενικού Λυκείου έχω, αλλά μου αρέσει πολύ η τεχνολογία και τη «ψάχνω» μόνος μου. Τι δηλαδή, θέλω και παρέα; 👀

6. Είμαι 47 ετών, και γιαυτό δεν ανέχομαι πολλά-πολλά! 😁

7. Είναι δουλειά μου το dwrean.net? Φυσικά και όχι, απλά προσπαθώ να διατηρήσω μια ισορροπία για να μη «μπαίνω μέσα» όσον αφορά τα έξοδα του site και το βασικότερο, το χρόνο και τη φαιά ουσία που ξοδεύω γιαυτό.

8. Έχω «κανονική» εργασία και αυτή είναι: Η Μαμά Πατρίδα. 👮💪

9. Στο dwrean.net μέχρι στιγμής έχουμε πάνω από 5.000 άρθρα. Έχουμε αφαιρέσει ακόμα τόσα με την πάροδο του χρόνου, και αυτό διότι σταμάτησαν να λειτουργούν οι υπηρεσίες και τα προγράμματα στα οποία αναφερόμασταν. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε υλικό διαχρονικό και να λειτουργεί. 

10. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένος και έχω δύο αγόρια! 👪💕

11. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι διαθέτουμε κουμπί για Δωρεές. Αν λοιπόν γουστάρεις το site μας και σε παίρνει να κάνεις μια δωρεά, θα το εκτιμούσαμε πολύ. 

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής και συντάκτης του dwrean.net