BaldPhone - Ένας χρήσιμος Android launcher για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

κινητό για ηλικιωμένους

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει πάρα πολλούς launcher για Android smartphone, με διαφορετική αισθητική, λειτουργίες και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Σήμερα, θα δούμε έναν πολύ ιδιαίτερο και τελείως διαφορετικό απ' ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. 
 
Ο λόγος για το BaldPhone, έναν launcher που προορίζεται για συσκευές ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Το BaldPhone παίρνει όλα τα γραφικά στοιχεία του κινητού μας και τα αντικαθιστά με άλλα, μεγαλύτερα, απλούστερα και πιο ευδιάκριτα για άτομα με προβλήματα όρασης. Το μεγάλο μέγεθος των κουμπιών είναι ιδανικό για άτομα μεγάλης ηλικίας, κάνοντας τη χρήση του πιο εύκολη. Οι αλλαγές δεν περιορίζοντα μόνο στην αρχική οθόνη αλλά και σε εφαρμογές όπως το ξυπνητήρι, οι κλήσεις, οι επαφές, τα μηνύματα και άλλα.

Εκτός αυτών, το baldphone δημιουργεί μία συντόμευση έκτακτης ανάγκης στην αρχική οθόνη, για γρήγορη κλήση κάποιας επαφής. Παράλληλα, υπάρχει και συντόμευση για φακό, ενώ η ειδική εφαρμογή "Pills" φροντίζει να μας ενημερώνει για το πότε πρέπει να πάρουμε ένα χάπι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή είναι ανοικτού κώδικα, καθαρή από κάθε διαφήμιση, χωρίς καμία χρέωση. Έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό στόχο να διευκολύνει τη ζωή μεγαλύτερων ανθρώπων.

Έκδοση: 13.0
Μέγεθος: 3.6
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: Uriah Shaul Mandel
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram