Οι 10 καλύτερες ιστοσελίδες με torrents για το 2021

best torrent sites for movies series games music

Torrent sites, μία ταλαιπωρημένη ιστορία του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα είδη ιστοσελίδων που γιγαντώθηκαν παράλληλα με την αύξηση των ταχυτήτων. Μέσα σε αυτές βρίσκουμε torrent αρχεία -πλέον και συνδέσμους magnet- τα οποία μας επιτρέπουν να συνδεθούμε σε «peer to peer» δίκτυα και να λάβουμε αρχεία από άλλους χρήστες.

Το παραπάνω είναι και ο λόγος για τον πόλεμο που δέχονται τα «τορεντάδικα», αφού συχνά μέσω αυτών διαμοιράζονται ταινίες, σειρές, παιχνίδια και άλλο copyrighted περιεχόμενο. Γι' αυτό το λόγο έχουν κατηγορηθεί, και οι προσπάθειες να κλείσουν είναι έντονες μέχρι και σήμερα. Κατά καιρούς, έχουμε δει να κλείνουν πασίγνωστες σελίδες αλλά μετά από λίγο καιρό εμφανίζονταν στο διαδίκτυο με άλλο domain name. 

Ωστόσο, μέσω των ιστοσελίδων αυτών διαμοιράζεται και νόμιμο δωρεάν περιεχόμενο, όπως διανομές Linux, ταινίες και μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα και πολλά ακόμη. Παράλληλα οι σελίδες δεν διατηρούν κανένα παράνομο υλικό στους server τους (αφού διαμοιράζεται μέσω των χρηστών τους), γι' αυτό και το κλείσιμό τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Παρακάτω, βλέπουμε τα πιο γνωστά και με πλούσιο υλικό, sites με torrent αρχεία: 
  1. The Pirate Bay
  2. YTS
  3. 1337x
  4. Rarbg
  5. Limetorrents
  6. KickAssTorrents
  7. EZTV
  8. Zooqle
  9. MagnetDL
  10. TorrentDownloads

Σημείωση: Το Dwrean.net δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των παραπάνω σελίδων. Οτιδήποτε κατεβάσετε από αυτές είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, είτε πρόκειται για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων είτε για αρχεία που θα προκαλέσουν θέματα στον υπολογιστή σας.


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram