CalendardLabs - Δεκάδες εκτυπώσιμα ημερολόγια εντελώς δωρεάν

2021 ημερολόγιο δωρεάν pdf excel


Το CalendarLabs είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με τεράστιο περιεχόμενο. Πρόκειται για μία «βάση δεδομένων» με δεκάδες ημερολόγια διαθέσιμα προς εκτύπωση.

Υπάρχουν ημερολόγια για κάθε ανάγκη, με διαφορετική εμφάνιση ανά περίπτωση. Για παράδειγμα, μπορούμε να εκτυπώσουμε συγκεκριμένους μήνες, ημέρες, εβδομάδες, ή κάποιο πρότυπο. Στην κυριολεξία, υπάρχουν πρότυπα για τα πάντα, όπως ένα ημερολόγιο για καταγραφή των αδειών των υπαλλήλων μίας επιχείρησης. Υπάρχουν ημερολόγια με ενσωματωμένες αργίες κάθε χώρας, ημερολόγια αστρολογίας (το αναφέρουμε χωρίς να υιοθετούμε), ημερολόγια για σχολική χρονιά ή για πανεπιστημιακούς. Πραγματικά, στο CalendarLabs υπάρχει ό,τι ημερολόγιο βάλετε στο νου σας. 

Εκτός από τα παραπάνω, το CalendarLabs μάς δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε wallpapers με δικές μας εικόνες και ημερολόγια συγκεκριμένων μηνών. Τέλος, ανάμεσα σε άλλα, θα βρούμε και ημερολόγια σε αρχεία Microsoft Excel, για όσους ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Όλα τα παραπάνω, μπορούμε να τα κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας του CalendarLabs.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.calendarlabs.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram