Head Ball 2 - Η μεταφορά του εθιστικού online παιχνιδιού σε Android και iOS

παιχνίδι ποδοσφαίρου για κινητά με κεφάλια και τέρματα

Το Head Ball 2 είναι η εξέλιξη του κλασικού πλέον παιχνιδιού ποδοσφαίρου που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμο. Σε αυτό ελέγχουμε έναν αθλητή με "τεράστιο" κεφάλι και ο αντίπαλος τον αντίστοιχο δικό του, με κοινό σκοπό να είναι η επίτευξη παραπάνω τερμάτων.

Η τρελή μηχανή φυσικής, τα power ups καθώς και τα τρελά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στον αγώνα, έκαναν τους παίκτες να αγαπήσουν το Head Ball 2. Στο online τμήμα του μπορούμε να παίξουμε αντίπαλοι με άτομα από όλον το κόσμο αλλά και με φίλους, ώστε να δείξουμε ποιος έχει το πάνω χέρι.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον "campaign" mode στο οποίο συμμετέχουμε σε ένα από τα 5 διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και καλούμαστε να φτάσουμε στη κορυφή. Όσο κερδίζουμε αναβαθμίζουμε το στάδιό μας, αλλά και αυξάνονται οι οπαδοί που το γεμίζουν. Φυσικά, ξεκλειδώνουμε και νέα αξεσουάρ για τον παίκτη μας, ώστε να είναι πραγματικά μοναδικός.

Τα γραφικά είναι ιδιαίτερα όμορφα, ενώ το παιχνίδι τρέχει άριστα ακόμη και σε πιο αδύναμα smartphone. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσω των παρακάτω συνδέσμων που οδηγούν στα Google Play Store και App Store, για smartphone με λειτουργικό Android ή iOS, αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Masomo Gaming
Πηγή: headball2.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram