Mantis Pro - Παίζουμε παιχνίδια στο κινητό μας με χειριστήριο χωρίς root

πως να παίξω Pubg cod mobile με χειριστήριο

Βαρεθήκατε να παίζετε παιχνίδια στο κινητό με τα δύσχρηστα κουμπιά αφής της οθόνης; Θέλετε να φτάσετε στην κορυφή με το αγαπημένο σας παιχνίδι; Χάνετε στο PUBG και το Call of Duty Mobile; Τότε το Mantis Pro θα λύσει τα χέρια σας.

Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που έρχεται να «κλείσει» το κενό ανάμεσα στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν χειριστήριο και τα χειριστήρια που ίσως έχετε σπίτι από κονσόλες ή υπολογιστές. Με το Mantis Pro μπορούμε να ρυθμίσουμε σχεδόν κάθε παιχνίδι του Android να παίζεται με χειριστήριο. Το Mantis Pro χαρτογραφεί την οθόνη του κινητού μας και αντιστοιχεί τα πατήματα σε αυτή με τα κουμπιά του gamepad. Μάλιστα όχι μόνο μπορεί να κρατήσει διαφορετικά προφίλ για διαφορετικά παιχνίδια, αλλά και να φτιάξει πολλά προφίλ για το ίδιο παιχνίδι. Έτσι, αν κάτι αλλάζει σε κάποια σημεία (π.χ. αν μπούμε σε όχημα) τότε με μία μικρή αλλαγή έχουμε ένα νέο σύστημα χειρισμού.

Ανάμεσα στα controllers που υποστηρίζονται θα βρείτε τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Παράλληλα υποστηρίζονται τα controllers κονσολών (Xbox, PlayStation και Nintendo Switch) αλλά και εταιριών (Razer, iPega, Logitech κ.α.), ενώ μπορούμε να ρυθμίσουμε τα χαρακτηριστικά τους όπως το dead-zone των μοχλών. Τέλος, οι δημιουργοί του Mantis Pro αναφέρουν πως οι χρήστες δεν κινδυνεύουν με ban από το εκάστοτε παιχνίδι, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε ανάλογα τους κανόνες του παιχνιδιού που παίζετε.

Έκδοση: 0.4
Μέγεθος: 66 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Mantis Inc.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram