Monash.io – Στέλνουμε τον ήχο του υπολογιστή μας στο κινητό μέσω stream

πρόγραμμα μεταφοράς ήχου από υπολογιστή σε κινητό

Το Monash.io είναι μία καταπληκτική ιστοσελίδα που θα λύσει τα χέρια σε πολλούς. Με την βοήθειά του μπορούμε να μεταφέρουμε τον ήχο του υπολογιστή μας στο κινητό. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά εύκολος και μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά, μάλιστα δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση.

Η χρήση του Monash είναι πολύ απλή. Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα, δημιουργούμε λογαριασμό και συνδεόμαστε με αυτόν. Έπειτα κλείνουμε εντελώς τον ήχο του υπολογιστή μας μέσω των Windows. Στη συνέχεια, ανοίγουμε την ιστοσελίδα στο κινητό μας και σκανάρουμε τον προσωπικό QR Code ώστε να γίνει η σύνδεση (pair) μεταξύ των συσκευών. Στον υπολογιστή μας θα χρειαστεί να δώσουμε άδεια ώστε να τραβάμε τον ήχο του και έπειτα όλα είναι έτοιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα εμφανίζει πρόβλημα σε χρήστες browser πλην Google Chrome, ωστόσο η δημιουργός του Monash.io ήδη εργάζεται για την αποκατάστασή του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
monash.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram