Asphalt Xtreme - Η γνωστή σειρά παιχνίδιων αγώνων παίρνει τα βουνά

παιχνίδι αγώνων δωρεάν με αυτοκίνητα εκτός δρόμου

Το Asphalt Xtreme είναι ένα παιχνίδι της γνωστής σειράς racing τίτλων που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Οι παίκτες αφήνουν πίσω άσφαλτο και καλοσχεδιασμένους δρόμους και ορμάνε σε χωμάτινες διαδρομές.

Λάσπη, χώμα, νερό, πέτρες, αυτά θα συναντήσετε στο πιο «βίαιο» Asphalt Xtreme. Όλη η δράση μεταφέρεται στα βουνά και οι κανόνες της ασφαλούς οδήγησης περνάνε σε δεύτερο ρόλο. Φυσικά ένας τέτοιος τίτλος απαιτεί και ειδικά οχήματα και η Gameloft φρόντισε για αυτό. Στο παιχνίδι υπάρχουν περισσότερα από 50 διαφορετικά αυτοκίνητα offroad, όπως buggy, pick up trucks, τζιπάκια, αυτοκίνητα rally και φορτηγάκια! Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από γνωστές μάρκες όπως Mercedes, Ford, Jeep, Chevrolet και πολλές ακόμη!

Ο παίκτης μπορεί να αναβαθμίσει το αυτοκίνητό του για να φέρει εις πέρας με επιτυχία τα περισσότερα από 400 διαθέσιμα event. Μόλις αυτά τελειώσουν, το multiplayer θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό, με επικούς online αγώνες 8 παικτών.

Το Asphalt Xtreme διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, iOS αλλά και για υπολογιστές με Windows 8.1 ή νεότερα, μέσω του Windows Store.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows
Κατασκευαστής: Gameloft
Πηγή: gameloft.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram