[How to]: Εμφάνιση των πιο πρόσφατων αναρτήσεων στο Facebook

χρονολογική σειρά στο Facebook

Στον σημερινό, σύντομο οδηγό θα δώσουμε λύση σε ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. Ίσως έχεις παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια, το Facebook εμφανίζει στην αρχική μας οθόνη αναρτήσεις με μη χρονολογική σειρά. Τα post που βλέπουμε είναι τα πιο δημοφιλή και αυτό συμφέρει το Facebook γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να σχολιάσουμε σε κάτι που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μετά την αλλαγή της εμφάνισης της ιστοσελίδας, η επιλογή για να γυρίσουμε στις πρόσφατες αναρτήσεις κρύφτηκε για τα καλά. Το παραπάνω ταλαιπωρεί καθημερινά πολύ κόσμου που απλά θέλει να δει τι γίνεται με χρονολογική σειρά, από όλους τους φίλους και τις σελίδες που ακολουθεί.
 
Ας αφήσουμε τα λόγια και πάμε να δούμε τι χρειαζόμαστε. Αφού εισέλθουμε στην αρχική σελίδα του λογαριασμού μας, πάμε στην αριστερή πλευρά και βρίσκουμε την επιλογή «Ροές» ή αν δεν φαίνονται οι ροές πατάμε στο «Δείτε περισσότερα»



Αφού κάνουμε κλικ στις «Ροές», τότε «μαγικά» η αρχική μας οθόνη θα γίνει αυτό που πάντα θέλαμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στη «κανονική» προβολή, με τις Ροες δε θα έχουμε τόσες πολλές θεάσεις διαφημιστικών αναρτήσεων. Οπότε, με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια! 

Επίσης, αν πάμε σε άλλη σελίδα στο Facebook και ξαναγυρίσουμε στην κεντρική, θα χαθεί η ρύθμιση που είχαμε βάλει για τις πιο πρόσφατες. Άτιμο Facebook! Εμείς όμως σου έχουμε τη λύση.

Αποθήκευσε αυτό τον σύνδεσμο ► https://www.facebook.com/?filter=all&sk=h_chr και όποτε τον επισκέπτεσαι, θα ανοίγει ΠΑΝΤΑ τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις. 

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal