JarFed - Το καλύτερο Ελληνικό κανάλι μαγειρικής στο Youtube

JarFed: Το καλύτερο Ελληνικό κανάλι μαγειρικής

Είναι μόλις δύο άτομα. Δύο ξεχωριστές δυνάμεις ένωσαν τα ταλέντα τους και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ο λόγος για τους Οδυσσέα Μπόγιογλου και Αδάμ Ασλάνογλου, δυο συμπαθητικά τυπάκια που έφτιαξαν ένα κανάλι στο Youtube, το ονόμασαν JarFed (έκαναν κάτι μήνες για να βρουν το όνομα) και ξεχύθηκαν στο στίβο του youtube για να μας δείξουν αυτά που ξέρουν, αυτά που αγαπούν και πρέπει να τα μοιράστούν με τον κόσμο. Έτσι, τον Οκτώβριο του 2020, ανέβηκε το πρώτο εισαγωγικό βίντεο. 




Ο Οδυσσέας είναι ο μάγειρας και ο Αδάμ είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες (εντάξει, έρχεται πολύ συχνά και μπροστά από αυτές), όπου με σύμμαχο το ταλέντο και τη δημιουργικότητα, το αποτέλεσμα που βλέπεις στην οθόνη σου είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικό. Εντυπωσιακά πλάνα, εκπληκτικό χιούμορ, ωραία κινηματογραφικά intros (σαν να βλέπεις ταινία στο Netflix) λίγο πριν ξεκινήσει η μαγειρική, είναι αυτό το «κάτι άλλο» που έλειπε από ελληνικές παραγωγές μαγειρικού περιεχομένου. 

Και όπως μας λένε οι ίδιοι: Αν σας αρέσει το νόστιμο φαγητό και κυρίως το Streetfood / Comfort food, έχετε έρθει στο σωστό κανάλι. Μαγειρεύουμε όπως θα το κάναμε και στην παρέα μας, οπότε σίγουρα θα βρείτε συνταγάρες για την επόμενη φορά που θα σκέφτεστε τι να μαγειρέψετε. Πάνω από όλα περνάμε καλά και θέλουμε και εσείς να περάσετε όμορφα για όση ώρα διαρκεί η κάθε μας συνταγή! 

Όπως καταλάβατε, εμένα μου άρεσε! τρελάθηκα, τους αγάπησα! Γι'αυτό λοιπόν, πάμε να περάσουμε τον Πετρετζίκη στους συνδρομητές. Α!, έχουν και το ομώνυμο website με όλες τις συνταγές των βίντεο και όχι μόνο. 

• Κάνε εγγραφή στο κανάλι -> JarFed


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram