NetFox - Βρες τις καλά «κρυμμένες» ταινίες και σειρές του Netflix

Netfoxtv - Εναλλακτική αναζήτηση Netflix

To Netflix είναι πλέον διάσημο και στη χώρα μας με πλήθος ταινιών και σειρών για τους συνδρομητές του που ολοένα και αυξάνονται. Η αλήθεια είναι πως τo περιεχόμενό του κατηγοριοποιείται με λίγα κριτήρια, όπου η βασική του δομή για να βρει κάποιος εύκολα αυτό που ψάχνει, είναι τα είδη ταινιών και σειρών και αυτά ελάχιστα. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο για τον χρήστη να βρει αυτό που θέλει, εκτός αν γνωρίζει τον τίτλο μιας ταινίας. Θα περίμενε κανείς σε μια πλατφόρμα του βεληνεκούς του Netflix, να είναι πιο φιλική και εύκολη σε αυτό το κομμάτι. Εδώ, έρχεται να δώσει λύση μια ελληνική προσπάθεια, που ακούει στο όνομα NetFox

Το NetFox.tv είναι μια μηχανή αναζήτησης περιεχομένου στο Netflix.  Στo NetFox, ο χρήστης έχει την επιλογή αναζήτησης με σαφώς πολύ περισσότερες κατηγορίες αλλά και με κριτήρια που δεν μπορεί να βρει κάποιος στο netflix. 

netfoxtv

Για παράδειγμα, υπάρχει μπάρα που μπορείς να επιλέξεις το εύρος των ετών για το περιεχόμενο που θέλεις να αναζητήσεις. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, πως υπάρχει κουμπί για να επιλέξεις το περιεχόμενο που προβάλλεται μόνο στη χώρα σου, ενώ όταν δεν είναι επιλεγμένο, μπορούμε να αναζητήσουμε στη παγκόσμια βάση δεδομένων του Netflix. Για Ελλάδα, βλέπω πως είναι διαθέσιμες 5350 ταινίες και σειρές τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο.

Φυσικά και εφόσον βρούμε αυτό που μας ενδιαφέρει, η μηχανή αναζήτησης μάς πηγαίνει άμεσα στο Netflix για να παρακολουθήσουμε το περιεχόμενο που έχουμε επιλέξει.  Το NetFox είναι εντελώς δωρεάν και νομίζω αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία! 

• Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να απολαύσετε το καλά «κρυμμένο» περιεχόμενο του Neflix: https://netfox.tv 
• Επιπρόσθετα, υπάρχει και αντίστοιχη εφαρμογή για Android συσκευές

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram