[Προσφορά]: Δεν ξανάγινε, εντελώς δωρεάν 9+1 παιχνίδια για PlayStation 4 και PS5!

δωρεάν ps4 και Ps5 παιχνίδια


Κατά καιρούς έχουμε ανεβάσει διάφορες προσφορές με απίθανα δωρεάν παιχνίδια όπως το GTA V ή το Football Manager. Παράλληλα, κάθε μήνα, δημοσιεύουμε το τακτικό άρθρο με τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus. Τώρα όμως έχουμε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. 
 
Η Sony συνεχίζει τη Play at Home καμπάνια, θέλοντας να μας παροτρύνει να μένουμε σπίτι. Στα πλαίσια αυτής της κίνησης, η ιαπωνική εταιρία χαρίζει 9 διαφορετικά παιχνίδια για PlayStation 4. Τα εν λόγω παιχνίδια μπορούν να γίνουν εντελώς δωρεάν δικά σας, χωρίς να είστε συνδρομητής PS+, αρκεί να τα προσθέσετε στον PlayStation λογαριασμό σας.

Τα παιχνίδια που διατίθενται δωρεάν είναι τα ακόλουθα: ABZU, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper και Paper Beast. Τα παραπάνω παιχνίδια τρέχουν και σε PlayStation 5, ενώ κάποια από αυτά κάνουν χρήση του PlayStation VR.

Το σύνολο των παιχνιδιών είναι διαθέσιμα στην παρακάτω διεύθυνση, μέσα από την οποία μπορείτε να τα προσθέσετε στο λογαριασμό σας ακόμη και αν δεν έχετε στη κατοχή σας PlayStation 4 ή PlayStation 5. Τα 9 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 23 Απριλίου!

https://www.playstation.com/el-gr/play-at-home/

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως μέχρι την 1η Απριλίου στις 00:00, μπορείτε να κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν και το παιχνίδι Ratchet and Clank.

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram