[Προσφορά PS]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το παιχνίδι Horizon Zero Dawn για PlayStation 4

δωρεάν παιχνίδι playstation play at home

Συνεχίζοντας τις ευχάριστες εκπλήξεις η Sony χαρίζει εντελώς δωρεάν ακόμη ένα παιχνίδι σε όλους. Αυτή τη φορά, μέσω της δράσης Play at Home, διατίθεται ο γνωστός και αγαπημένος αποκλειστικός τίτλος του PS4, Horizon Zero Dawn.

Πρόκειται για τον τίτλο της Guerilla Games που για πολλούς θεωρείται ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation, ενώ φέτος αναμένεται και η κυκλοφορία του επόμενου τίτλου της σειράς για PlayStation 5. Οι παίκτες λαμβάνουν τον έλεγχο μιας ηρωίδας, της Alloy, και καλούνται να μάθουν τι συνέβη στο κόσμο του παιχνιδιού. Η ανθρωπότητα έχει γυρίσει χρόνια πίσω, η γη είναι σε μία μετά-αποκαλυπτική κατάσταση, με το περιβάλλον να είναι γεμάτο από ζώα-ρομπότ. Τι πραγματικά συνέβη;

Το Horizon Zero Dawn συνδυάζει έναν προσεγμένο ανοικτό κόσμο, ένα εθιστικό gameplay στις μάχες με τα ζώα-ρομπότ, αλλά και μία όμορφη ιστορία που κρατά το ενδιαφέρον του παίκτη.

Για να κάνετε δικό σας το Horizon Zero Dawn αρκεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας μέχρι τις 14 Μαΐου. Σημειώστε πως η προσφορά αφορά όλους τους κατόχους PS4 και όχι αποκλειστικά τους συνδρομητές PlayStation Plus.

Βρείτε το παιχνίδι: Horizon Zero Dawn

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram