[Προσφορά PS]: Αποκτήστε δωρεάν το παιχνίδι Ratchet & Clank για PlayStation 4

δωρεάν παιχνίδι playstation 4

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους PlayStation 4, αφού η Sony χαρίζει εντελώς δωρεάν ένα υπέροχο παιχνίδι σε όλους. Ο λόγος για το διασκεδαστικό Ratchet & Clank της ταλαντούχας Insomniac Games, το οποίο προσφέρεται δωρεάν λόγω της δράσης Play at Home.

Το Ratchet & Clank είναι ένα υπέροχο παιχνίδι δράσης με πρωταγωνιστές τους ομώνυμους ήρωες. Οι δύο χαρακτήρες έχουν ένα τεράστιο οπλοστάσιο στη συλλογή τους με κάθε όπλο να έχει τον δικό του ιδιαίτερο -και αστείο- χαρακτήρα. Μαζί θα ταξιδέψουν σε πολύχρωμους κόσμους, εξουδετερώνοντας εχθρούς προκειμένου να σωθούν. Ο τεχνικός τομέας του τίτλου είναι άριστος και κατάλληλος για να τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών παιδιών, αλλά και ενηλίκων.

Για να κάνετε δικό σας το Ratchet & Clank αρκεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σημειώστε πως η προσφορά αφορά όλους τους κατόχους PS4 και όχι αποκλειστικά τους συνδρομητές PlayStation Plus.

Βρείτε το παιχνίδι: Ratchet & Clank

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram