Audionautix - Σελίδα με μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

σελίδα μουσική χωρίς δικαιώματα



Το κυνήγι μουσικής χωρίς πνευματικά δικαιώματα ποτέ δεν σταματά. Οι χρήσεις τέτοιων κομματιών είναι πραγματικά άπειρες, για αυτό ολοένα και περισσότεροι δημιουργοί προτιμούν να δίνουν ελεύθερα τα κομμάτια τους.

Σήμερα θα δούμε την ιστοσελίδα audionautix. Ο ιδιοκτήτης της Jason Shaw, είναι μουσικός παραγωγός και συνθέτης και διαθέτει όλα τα κομμάτια του μέσω αυτής, για δωρεάν χρήση. Το audionautix είναι μία σπουδαία βιβλιοθήκη μουσικής χωρίς πνευματικά δικαιώματα, με σωστή κατηγοριοποίηση.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το κομμάτι που τους ταιριάζει αναζητώντας με το είδος του κομματιού. Στην σελίδα υπάρχουν κομμάτια από διάφορα είδη, από Hip-Hop και House, μέχρι Jazz, Latin, Reggae και Ροκ. Εκτός από τη προφανή αυτή κατηγοριοποίηση, στη σελίδα μπορούμε να βρούμε και μουσική ψάχνοντας με τη "διάθεση" που επιθυμούμε. Υπάρχουν κομμάτια για "Νεύρα", κομμάτια "Λύπης", "Χαράς",  "Δραματικά", "Επικά" και πολλά ακόμη.

Τέλος, μπορούμε να αναζητήσουμε κομμάτια ανάλογα με τον ρυθμό τους, δηλαδή αν αυτός είναι αργός ή γρήγορος. 

Η άδεια χρήσης των κομματιών είναι η Creative Commons, η οποία μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς, αρκεί να δώσουμε τα απαραίτητα credits στον δημιουργό. Στη σελίδα υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάς προς τον Jason Shaw, για όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τη σπουδαία κίνηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: audionautix.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram