Dupe Clear - Κερδίστε αποθηκευτικό χώρο διαγράφοντας διπλότυπα αρχεία

διαγραφή ίδιων αρχείων αυτόματα

Πόσοι έχετε βαρεθεί να καθαρίζετε χειροκίνητα σκληρούς δίσκους, φακέλους downloads ή ακόμη και το smartphone σας από διπλότυπα αρχεία; Σίγουρα είστε πολύ και για αυτό υπάρχουν πολλά προγράμματα που στόχο έχουν να δώσουν λύση στο παραπάνω πρόγραμμα. 
 
Ένα από αυτά είναι το Dupe Clear. Πρόκειται για ένα ανοικτού κώδικα πρόγραμμα που είναι υπεύθυνο για αυτή τη διαδικασία. Με το Dupe Clear μπορούμε να βρούμε διπλότυπα αρχεία μέσα σε οποιοδήποτε φάκελο και έπειτα να αποφασίσουμε για την τύχη τους και τη διαγραφή τους. Το Dupe Clear έχει αρκετά φίλτρα (π.χ. ανάλογα με τον τύπο αρχείου ή ημερομηνία τροποποίησης) ώστε να βρεθούν εύκολα τα αρχεία που ψάχνουμε και έπειτα να εξοικονομήσουμε χώρο στο σκληρό μας δίσκο.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί από ένα μόλις άτομο σε C# και όλος ο κώδικάς του είναι διαθέσιμος για μελέτη -ή βελτίωση- στο github του δημιουργού του. Η εγκατάσταση του είναι αρκετά απλή, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στον υπολογιστή σας.

Η χρήση του προγράμματος είναι αρκετά εύκολη και το περιβάλλον του απλό και κατανοητό ακόμη και για μη εξοικειωμένους χρήστες. Ωστόσο, θα συνιστούσαμε να είστε προσεκτικοί πριν διαγράψετε κάτι.

Έκδοση: 1.86
Μέγεθος: 1.73MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Antik Mozib
Πηγή: github.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram