DWService - Απόκτησε δωρεάν απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή και τα αρχεία σου μέσα από browser

πρόσβαση σε υπολογιστή και αρχεία από απόσταση

To DWService είναι μία δωρεάν ανοικτού κώδικα πλατφόρμα που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε υπολογιστές από απόσταση.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι αρκετά απλός και διαφέρει αρκετά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αρχικά χρειάζεται να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα στον υπολογιστή μας, είτε αυτός τρέχει Windows, είτε Mac, είτε Linux. Οι οδηγίες σταματούν εδώ αφού δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κανένα πρόγραμμα σε δεύτερο υπολογιστή. Η σύνδεση μας με τον αρχικό θα γίνει μέσω browser, από ότι συσκευή και να χρησιμοποιούμε.

Αφού η σύνδεση πραγματοποιηθεί, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην οθόνη του υπολογιστή μας, στα αρχεία του αλλά και στις διεργασίες που τρέχουν σε αυτόν. Μπορούμε να ελέγξουμε πλήρως την οθόνη του, να ανοίξουμε προγράμματα, αλλά και να πληκτρολογήσουμε. Μέσω της δυνατότητας Files and Folders έχουμε εύκολη πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή μας και μπορούμε είτε να στείλουμε, είτε να λάβουμε αρχεία από αυτόν. Η δυνατότητα Resource μας επιτρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση του υπολογιστή μας, σαν να έχουμε μία επιπλέον διαχείριση εργασιών, μπορώντας να τερματίσουμε διεργασίες από απόσταση.

Τέλος, η λειτουργία shell θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους χρήστες Linux, αφού ανοίγει ένα παράθυρο γραμμής εντολών, απομακρυσμένα!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, MacOS
Κατασκευαστής: DWSnet
Πηγή: www.dwservice.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram