[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν για λίγες ακόμη ημέρες το Syberia 2

 
 δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές syberia 2

Ακόμη ένα σπουδαίο και ιστορικό παιχνίδι δώρο από το ψηφιακό κατάστημα Indiegala. Η γνωστή ιστοσελίδα έρχεται να συνεχίσει αυτό που πρόσφατα ξεκίνησε, διαθέτοντας το Syberia 2 εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για τη συνέχεια του Syberia που είχε επίσης δοθεί δωρεάν από το Indiegala πριν λίγες ημέρες. Στο Syberia 2 οι παίκτες ξανασυναντούν τη Kate Walker, λίγο μετά το τέλος του μεγάλου της ταξιδιού στην Ευρώπη. Ένα νέο μυστήριο έχει ξεκινήσει και στο σενάριο εισέρχονται νέοι χαρακτήρες με ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθούν. Παράλληλα οι γρίφοι έχουν ανανεωθεί πλήρως σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ενώ συνεχίζουν να δένουν άριστα με τη διήγηση του τίτλου. Το Syberia 2 είναι και αυτό ένα από τα σπουδαιότερα adventure παιχνίδια όλων των εποχών, όπως φυσικά και ο προκάτοχός του. Το προτείνουμε με ευκολία σε όλους τους φίλους των τίτλων του είδους, αλλά και σε νέους παίκτες.

Μπορείτε να κάνετε δικό σας το Syberia 2 εντελώς δωρεάν, προσθέτοντάς το στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala.

Βρείτε το παιχνίδι: Syberia 2

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram