Linktree - Δημιουργήστε ένα δωρεάν online hub με όλα τα link προς τους λογαριασμούς σας

σύνδεσμοι από τα προφίλ μας

Το Linktree είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να φτιάξετε μία σελίδα με συγκεντρωμένα διάφορα links προς λογαριασμούς σας που εσείς θέλετε να επισκέπτεται ο κόσμος. Πολλοί σύνδεσμοι δηλαδή, συγκεντρωμένοι σε μία προσωπική σελίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα διατηρείτε ένα κοινό που θέλετε να δει αυτά τα link και να ενδιαφερθεί για το περιεχόμενό τους. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram, το Pinterest, το Twitter, πλατφόρμες αρθρογραφίας όπως το Medium κ.ά.

Τι μπορεί να είναι όμως τα links που θα εντάξετε στη εξατομικευμένη αυτή σελίδα; Ας ξεκινήσουμε από τους λογαριασμούς σας στα social media. Έπειτα, ίσως να συμπεριλάβετε συνδέσμους από την ιστοσελίδα σας ή κάποιο blog στο οποίο αρθρογραφείτε, τη σελίδα του καταστήματός σας ή κάποιο κουπόνι και εκπτωτικούς κωδικούς για αγορές σ’ αυτό, μία playlist που έχετε δημιουργήσει στο Spotify, και οτιδήποτε θέλετε να δει ο κόσμος που σας ακολουθεί.

Το Linktree είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Αρκεί ένα drag-and-drop για να διαμορφώσετε τη σελίδα σας όπως επιθυμείτε. Αφού βάλετε όλα τα link σας, θα αντιγράψετε το σύνδεσμο του linktree, ώστε να τα μεταφέρετε όλα μαζί με την επικόλληση. Στη δωρεάν έκδοση, μπορείτε ακόμη να έχετε μία εικόνα των στατιστικών, ώστε να γνωρίζετε πόσα άτομα έχουν «κλικάρει» στους συνδέσμους σας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: linktr.ee


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram