Logon Message Editor - Φτιάξε το δικό σου εισαγωγικό μήνυμα πριν μπεις στα Windows

Φτιάξε το δικό σου εισαγωγικό μήνυμα πριν μπεις στα Windows


Το Logon Message Editor είναι ένα δωρεάν προγραμματάκι που μας δίνει την επιλογή να γράψουμε το δικό μας μήνυμα και να εμφανίζεται στον υπολογιστή μας λίγο πριν την είσοδο στην επιφάνεια εργασίας. 
Μπορούμε να γράψουμε μέχρι και 2047 χαρακτήρες αλλά και να βάλουμε ξεχωριστό τίτλο στο μήνυμα. 

Εύλογο είναι να αναρωτηθείς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό.  Αν διαχειρίζεσαι τον υπολογιστή με άλλα άτομα, είναι ένας ωραίος τρόπος να αφήσεις μήνυμα στον συνάδελφο, σύζυγο, παιδί σου, και να το δει οπωσδήποτε. Ή αν θες να κάνεις πλάκα σε κάποιον με μήνυμα που θα του γράφεις πως κόλλησε κάποιον ιό και πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν στα 10 βήματα, θα είχε ενδιαφέρον! 😁

Επίσης, το πρόγραμμα σας προτρέπει στην αρχή να πάρετε αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που γίνει κάτι απροσδόκητο. Αυτό το αφήνω στη κρίση σας. Όταν το δοκίμασα, δεν έγινε κάτι το μεμπτό.

Σημαντικό: Θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος και να το «τρέξετε» ως Διαχειριστής για να μπορέσει να πάρει τις αλλαγές. 

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος:495 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Michael Burns
Πηγή: ichaelburns.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram