PDF2JPG - Μετατρέπουμε PDF αρχεία σε αρχεία εικόνας JPG online και δωρεάν

Δημιουργία εικόνας από PDF αρχείο

Το pdf2jpg είναι μία ιστοσελίδα/web εφαρμογή που πραγματοποιεί μία απλή αλλά χρήσιμη διαδικασία. Μέσα από αυτή μπορούμε να μετατρέψουμε ένα αρχείο από PDF σε εικόνα τύπου JPG. Η διαδικασία της μετατροπής είναι αρκετά απλή και 100% δωρεάν.

Ο χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα και ανεβάζει σε αυτή το αρχείο που θέλει να μετατρέψει. Το μέγεθός του πρέπει να είναι έως 25MB. Έπειτα διαλέγει τη ποιότητα της εικόνας που θα παραχθεί, κάτι που επηρεάζει σημαντικά και το μέγεθός της. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι από πολύ καλό και ευδιάκριτο, μέχρι και να έχει ελάχιστο μέγεθος, σε περίπτωση που θέλουμε να μετατρέψουμε πολλές σελίδες.

Το pdf2jpg θα μετατρέψει ακόμη και πολυσέλιδα αρχεία σε πολλές εικόνες, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε μαζικά της εικόνες μέσα σε ένα συμπιεσμένο φάκελο zip. Η διαδικασία είναι άμεση, ενώ δεν απαιτείται καμία εγγραφή στην ιστοσελίδα. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το pdf2jpg δεν προσθέτει κανένα watermark στις τελικές εικόνες, κάτι που αποδεικνύει το πως είναι πραγματικά ΔΩΡΕΑΝ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: pdf2jpg.net

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram