[Δωρεάν περιοδικό]: New Technology OnLine (τεύχος 214 - Μάρτιος 2021)

Δωρεάν περιοδικό τεχνολογίας: Online


Το «New Technology OnLine» είναι ένα μηνιαίο περιοδικό τεχνολογίας που διατίθεται σε φυσική (έντυπή) μορφή (αυτή είναι με πληρωμή) αλλά και σε PDF όπου μπορείς να το διαβάσεις online εντελώς δωρεάν. Στο τεύχος 214 του μηνός Μαρτίου 2021 μπορείς να διαβάσεις:

  • Smartphones: Ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα κινητών της αγοράς: TCL 20 5G, Samsung Galaxt S21 Ultra 5G και TCL 20 SE, τα οποία ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές του επιδόσεις. 
  • Δίκτυα: Η πανδημία ανέδειξε τη σημασία ενός αξιόπιστου ασύρματου τοπικού δικτύου, τόσο για την εργασία, όσο και για την ψυχαγωγία. Eάν σας κούρασαν οι πρόχειρες λύσεις και τα ασταθή WiFi, Devolo και TP-Link αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στην τεχνολογία Mesh. 
  • Υπολογιστές: Η μνήμη RAM οφείλει να συμβαδίζει με τη χρήση για την οποία προορίζετε τον υπολογιστή σας. Διαβάστε το αντίστοιχο θέμα, λοιπόν, και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. 
  • Καρέκλες γραφείου: Ολοκληρώστε το home office σας ή το gaming setup σας με μία καρέκλα, ειδικά δημιουργημένη για τις ανάγκες σας. Βρείτε τι σας ταιριάζει και κάντε την πιο...αναπαυτική επιλογή. 
  • Φωτογραφία: Οι Instant Cameras όχι μόνο δίνουν μια vintage απόχρωση τη στιγμή του κλικ, αλλά σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας. Στην περίπτωση, όμως, που σας ενδιαφέρουν οι πιο επαγγελματικές λήψεις, το νέο μοντέλο της Sony, Alpha 1, θα γίνει ιδανικός σας σύμμαχος. 
  • Projectors: Εφόσον επιθυμείτε να απολαμβάνετε στον τοίχο του δωματίου ή της αυλής σας το αγαπημένο σας περιεχόμενο, οι προτάσεις μας θα σας εντυπωσιάσουν, αφού υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες θέασης για εσάς και την οικογένειά σας. Cinema ή γήπεδο κατ΄ οίκον, λοιπόν! 
  • Soundbars: Μια ηχόμπαρα θα σας προσφέρει ήχο που θυμίζει κινηματογράφο και έτσι θα μπορείτε να ευχαριστηθείτε τις ταινίες στο σαλόνι σας, καθώς και την αγαπημένης σας μουσική.
  • Οικιακή τεχνολογία: «Λύστε» τα χέρια σας και εξοικονομήστε χρόνο με κομψές οικιακές συσκευές, που διακρίνονται για τη χρηστικότητα και το design τους και προσθέτουν «νοημοσύνη» στο σπίτι σας. 

Επιπλέον
Υπάρχει και ένθετο (ξεχωριστό PDF) του περιοδικού και αφορά τα Video games και ονομάζεται «eXtreme - OnLine», όπου στο σημερινό παρουσιάζονται τα καινούργια παιχνίδια που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν για όλες τις παιχνιδομηχανές και τα PC, συντροφιά με gaming νέα. 

σ.σ: το περιοδικό μπορείτε να το διαβάσετε μόνο online. Το καλό είναι πως και τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού είναι διαθέσιμα για διάβασμα.

• Διαβάστε το περιοδικό: New Technology OnLine (τεύχος 214 - Μάρτιος 2021)
• Διαβάστε το ένθετο: eXtreme - OnLine


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram