Talk Time - Πρόσθετο για να μοιράζεται σωστά ο χρόνος σε διαδικτυακές κλήσεις

everyone should have a voice


Το Talk Time είναι ένα έξυπνο πρόσθετο για Google Chrome, το οποίο υπόσχεται να κάνει καλύτερες τις διαδικτυακές συναντήσεις μέσω Google Meet. Αφού το εγκαταστήσουμε, εντελώς δωρεάν, τότε όταν ξεκινά μία νέα κλήση, εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο.

Σε αυτό καταγράφεται ο χρόνος που μιλάει ο κάθε συμμετέχοντας στη κλήση. Το Talk Time θα αναλάβει να εμφανίσει τα λεπτά ομιλίας του καθενός αλλά και το ποσοστό του συνολικού χρόνου που καταλαμβάνει. Ενδιαφέρουσα είναι βέβαια η δυνατότητα να ομαδοποιήσουμε τους συμμετέχοντες, π.χ. υπάλληλοι - μάνατζερ, καθηγητής - μαθητές, εταιρία Α - εταιρία Β. Έτσι ξέρουμε αν μοιράζεται ορθολογικά ο χρόνος ανάμεσα σε κάθε πλευρά.

Το παραπάνω είναι χρήσιμο για όσους είναι οι ίδιοι ομιλητές, αφού βλέπουν αν δίνουν σωστό χρόνο στο ακροατήριό τους. Μέσα από τη σωστή παρακολούθηση του παραπάνω θα καταφέρουν και οι ίδιοι να βελτιωθούν σαν ομιλητές ή σαν ηγέτες μίας ομάδας.

Μπορείτε να βρείτε το Talk Time for Google Meet στη σελίδα των προσθέτων του Google Chrome μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Λειτουργικό σύστημα: Google Chrome Extension
Κατασκευαστής: Matthew A. Kruse
Πηγή: everyoneshouldhaveavoice.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram